tag:blogger.com,1999:blog-1588138154848365907.post6738902848232474834..comments2023-06-10T16:01:54.650+02:00Comments on EVA: Brevbärarblues: s. 17Tinethttp://www.blogger.com/profile/11442329710467703684noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1588138154848365907.post-42973949633115932082007-10-23T19:11:00.000+02:002007-10-23T19:11:00.000+02:00Joo, ne on varmaan sellasia erikoisia jotenkin läm...Joo, ne on varmaan sellasia erikoisia jotenkin lämpöä säilöviä kattiloita. Mulla taas on vaan tavallisia emalikattiloita ...Tinethttps://www.blogger.com/profile/11442329710467703684noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1588138154848365907.post-114206808976670292007-10-23T18:50:00.000+02:002007-10-23T18:50:00.000+02:00Slussenilla siis; siellon ne kattilat just tarkote...Slussenilla siis; siellon ne kattilat just tarkotettuja kaasuhellalle, siis niisson paksut pohjat ja kun laittaa sellasen kattilan sähkölevylle, kestää ikuisuuksia ennenku saa veden kiehuun. Ilmeisesti just sen pohjan takia ne riisit kypsyy vaikkei kaasu olis päällä. <BR/>Emmää tiä! Apua!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1588138154848365907.post-19379092443006042802007-10-22T18:31:00.000+02:002007-10-22T18:31:00.000+02:00Mä en ole ikinä saanut Slussenin tapaa toimimaan k...Mä en ole ikinä saanut Slussenin tapaa toimimaan kaasuhellalla. Jotenkin se mulla aina viilenee liian nopeasti. Mutta sähköhellalla se menee mainiosti. Vaikka Slussenillahan on just kaasuhella??<BR/><BR/>Oikeastaan pitäisi huuhdella riisi sen takia että liika tärkkelys häviäisi, mutta mä en ikinä jaksa.<BR/><BR/>"Susiko?"<BR/><BR/>Ehkä.Tinethttps://www.blogger.com/profile/11442329710467703684noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1588138154848365907.post-19135286314597281722007-10-22T16:45:00.000+02:002007-10-22T16:45:00.000+02:00Muuten, mikä kuva siinä pöydän takana seinässä on?...Muuten, mikä kuva siinä pöydän takana seinässä on? Susiko?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1588138154848365907.post-16300695172967590152007-10-22T16:43:00.000+02:002007-10-22T16:43:00.000+02:00Mää opin keittään riisin Slussenin tapaan: veden k...Mää opin keittään riisin Slussenin tapaan: veden kiehuessa riisit joukkoon, levy pois päältä ja kansi päälle ja sit ne muhii kypsiks ihan itestään hiljalleen. Eikä huuhtelua.<BR/>Sergei tykkäs niistä ja Misu ja mää tietty.Anonymousnoreply@blogger.com