.
:: : NYHETER : :: : SERIER : :: : PERSONGALLERI : :: : BOKEN : :: : PRESSMATERIAL : :: : KONTAKT : ::

2007/09/09

Brevbärarblues: s. 9

Klicka på bilden för att läsa ...

En lång period av skrivkramp bröts plötsligt när jag fick för mig att lyssna på tre skivor av PJ Harvey som jag av någon oförklarlig anledning aldrig hade lyssnat på förut.

Ursprungligen hade jag tänkt att den här scenen skulle vara helt annorlunda. Men för några veckor sedan insåg jag att det inte funkade. Tyvärr hade jag då ingen aning om hur det skulle vara istället. Det kom jag på först igår.

Skrivkramp är väldigt frustrerande, men för det mesta är det bäst när jag inte tvingar mig att rita nåt som jag vet är bara skit, utan väntar tills det där magiska ögonblicket när jag plötsligt vet precis hur det ska vara, även om det kan ta veckor och månader tills det äntligen kommer.

2 kommentarer:

Ainur Elmgren sa...

Nicole är jättesöt! För att inte nämna Ting Yay... som vanligt!

Min tuschkramp avbröts när jag just när jag skulle somna igår kväll kom på jättebra dialog för Falco och eremitgubbfan. Att skissa om några sidor är väl värt besväret nu när jag har fått saker att hänga ihop i huvet. Så du har rätt, es lohnt sich.

Tinet sa...

Yay!

Och jag börjar få grepp om hur Ting Yays hår ska se ut när han inte har någon mössa på sig.
Jag försöker rikta mig efter hur Takeshi Kaneshiro kan se ut i sina (ALLTFÖR JÄVLA SÄLLSYNTA!!!!!!!1) korthåriga frisyrer - exempel: 1, 2, 3, 4 ...