.
:: : NYHETER : :: : SERIER : :: : PERSONGALLERI : :: : BOKEN : :: : PRESSMATERIAL : :: : KONTAKT : ::

2009/07/07

Eva ♥ Asbesthjärtan

Eva är en hjältinna som inte behöver räddas av någon man. Men det händer ibland att hon räddar män som hamnat i knipa.

Den kedjerökande Eva tar ingen skit av någon. I livets hårda skola har hon lärt sig ta hand om sig själv, och om hon blir provocerad – till exempel om maffian hotar tortera henne, om en psykopat mördar flera av hennes kollegor, eller om den unge brevbäraren som är hopplöst förälskad i henne blir kidnappad – ja, då får man akta sig så att man inte hamnar i vägen. Eva har skrämmande förmågor i närkamp och med handeldvapen, och om hon är övertygad om att hon har rättvisan på sin sida kan situationen lätt urarta till sanslösa splatterorgier.

Allt är inte bara sex och våld i Evas värld. Omkring sig har hon vänner, älskare och allierade. Evas pojkvän, brevbäraren Ting Yay, och hans patologiskt blyga men livsfarliga syster har ärvt en enorm skuld till maffian från sin spelberoende far. Maffiakillen Leoparden har kärleksbekymmer – kvinnor vill sällan acceptera att hans jobb är viktigare än kärleken. Vännerna och kollegorna Kim och Bijou oroar sig i sin tur både för konsekvenserna av Evas våldsbenägenhet och för hennes kärleksliv – de har sett de starkaste av kvinnor gå under på grund av kärleken till en man …

Boken är 176 sidor lång, i maffigt albumformat på 21,5 x 29 cm (Horst övertalade mig) och med mjuka pärmar. Den innehåller sju korthistorier om Eva.
Här är en liten preview-PDF med omslaget och de första sidorna i varje novell. Och flera episoder kan ju läsas här i sin helhet (kolla i menyn till höger under "Kategorier").

Beställ boken för 215 kr direkt från Epix, eller för 190 kr med bonusrabatten inom Epix episka REA!
Om du är lika fattig som jag kan du också komma undan med att pröjsa bara 176 kr på Bokia.

Inga kommentarer: