.
:: : NYHETER : :: : SERIER : :: : PERSONGALLERI : :: : BOKEN : :: : PRESSMATERIAL : :: : KONTAKT : ::

2010/04/16

Eva på SPX10 i Stockholm

Det enda som kan få mig att åka till Stockholm frivilligt är Small Press Expo.

Nästa helg är det dags igen, och jag kommer naturligtvis att vara där med både Eva-boken och mina fanzin (bl.a. ett nytt nummer av Tunguska).

Så den som ännu inte har ett eget exemplar av Eva-boken och kan ta sig till Stockholm är varmt välkommen att komma och köpa den för 150 spänn, med en snygg signering med tusch och akrylfärg. Den som redan har ett ex men ingen signering än är naturligtvis också välkommen, och likaså den som bara vill stå och hänga vid mitt bord, om nu någon skulle känna för det.

Jag kommer att dela två bord med Epix och min syster Ainur, som tecknar Goldenbird. För Epix del kommer det att finnas ett par andra nya böcker också, bland annat Kinderbook av Kan Takahama och Isvandraren av Jirô Taniguchi. Den senare innehåller akitor, så den är absolut ett måste för alla besökare.

Seriemarknaden äger rum i Kulturhuset den 24 (kl. 11-22) och 25 april (kl. 11-17). Jag kommer att finnas inne i hörsalen på tredje våningen.

Det händer så klart en massa annat roligt under SPX också. Läs mer på Kulturhusets hemsida.

Ett av alla trevliga evenemang är 8timmarsserien - de som känner sig hågade kommer att sitta på Serieteket i Kulturhuset och skapa serier på 8 sidor från scratch under loppet av 8 timmar. Jag känner mig hågad. Nejjj, jag blir tvungen att ta bussen så jag hinner inte dit. >:(:)(

För ha ha, det här året var faktiskt första gången jag hade tänkt flyga till Stockholm. Men tack vare Eyjafjallajökul ser det ut som om jag även detta år kan ta långfärdsbussen och slippa oroa mig för övervikt.

Inga kommentarer: