.
:: : NYHETER : :: : SERIER : :: : PERSONGALLERI : :: : BOKEN : :: : PRESSMATERIAL : :: : KONTAKT : ::

2008/05/18

Asbesthjärtan: s. 5

Klicka på bilden för att läsa.

Fråga: Förresten, så mycket som Eva har slagits i sina dagar - varför har hon inga ärr?
Svar: Det är bara för att jag tecknar figurer så stiliserat. Om jag skulle teckna mer realistiskt skulle hennes ärr synas. Med andra ord har hon en hel del ärr.
(Man kan kanske jämföra med hennes bror Aerons födelsemärke på högra kinden, som bara syns när jag tecknar honom tillräckligt stort och detaljerat.)

Fråga: Jag läste nyss Udda Tisdag, och Eva har ju enligt den helt vansinnigt perversa intimtatueringar. Vad tyckte Ting Yay om dem när han såg dem för första gången?
Svar: Heh ... Jag borde kanske göra en liten serie på det temat.

4 kommentarer:

Ainur Elmgren sa...

Haha! Stackars Ting Yay omringad av Riktiga Kvinnor... Och Motörhead! Wuya är jättesöt när hon är arg! Fast Eva är ju hårdast av dem alla...

Första rutan kändes lite tung med en massa små detaljer. Jag uppfattade först inte riktigt vad som hände utan blicken gled fort över till ruta två. Kanske lite mer stiliserat?

Tinet sa...

Ja, fan, de första rutorna är för små för det här formatet. Det blir för suddigt som gif. Eller så är de rent allmänt för små. Jag hatade att tuscha fyrverkerier vid det laget och trodde att jag kunde slippa undan lätt om jag bara gjorde rutorna tillräckligt små. Men nejjjjj ... det är ju helt fel inställning. V`(oo)´V

Dessutom verkar det som om jag har haft huvudet i en konstig vinkel igen medan jag tecknade, för folk ser lite lätt oproportionerliga ut.

Ainur Elmgren sa...

Du kunde ju ha skippat bakgrunden helt? men det kanske skulle ha varit tråkigt (eller för mycket manga).

Tinet sa...

Ja, det kunde vara en idé. Jag tänkte mig nån sorts "filmisk" grej med samma vinkel i båda rutorna, men det funkar inte riktigt här.