P.S. Jag sköljer aldrig riset (utom när jag kokar ris till sushi). När folk ser det kan de tycka att jag är väldigt konstig.
5 kommentarer:
Anonym
sa...
Mää opin keittään riisin Slussenin tapaan: veden kiehuessa riisit joukkoon, levy pois päältä ja kansi päälle ja sit ne muhii kypsiks ihan itestään hiljalleen. Eikä huuhtelua. Sergei tykkäs niistä ja Misu ja mää tietty.
Mä en ole ikinä saanut Slussenin tapaa toimimaan kaasuhellalla. Jotenkin se mulla aina viilenee liian nopeasti. Mutta sähköhellalla se menee mainiosti. Vaikka Slussenillahan on just kaasuhella??
Oikeastaan pitäisi huuhdella riisi sen takia että liika tärkkelys häviäisi, mutta mä en ikinä jaksa.
Slussenilla siis; siellon ne kattilat just tarkotettuja kaasuhellalle, siis niisson paksut pohjat ja kun laittaa sellasen kattilan sähkölevylle, kestää ikuisuuksia ennenku saa veden kiehuun. Ilmeisesti just sen pohjan takia ne riisit kypsyy vaikkei kaasu olis päällä. Emmää tiä! Apua!
Namn: Eva Riktigt namn: Jevdokija Sanina Ålder: 23 år Födelseort: En gudsförgäten håla nånstans på stäppen Hemort: En dekadent storstad vid kusten i en östasiatisk socialistisk folkrepublik Yrke: Prostituerad Bästa vänner: Kollegorna Kim och Bijou, pistolen Makarov Toyboy: Brevbäraren Ting Yay Horoskoptecken: Vädur/Tiger Favoritfärg: Rött Favoritmaträtt:Räkchips Favoritförfattare: Dostojevskij Hemlig kraft: Grym i close combat och med handeldvapen
Namn: Tinet Riktigt namn: Tinet Elmgren Ålder: född '81 Födelseort: En gudsförgäten håla nånstans i Småland Hemort: En dekadent storstad en bit in på kontinenten i en centraleuropeisk f.d. demokratisk republik Yrke: Serietecknare, textare, grafiker, översättare m.m. Bästa vänner: Aspirinpillren Toyboy: Ilan Horoskoptecken: Vädur/Tupp Favoritfärg: Svart Favoritmaträtt:Peremec Favoritförfattare: James Joyce, Viktor Pelevin, Dylan Thomas Hemlig kraft: Hög smärttröskel, anarkism.
5 kommentarer:
Mää opin keittään riisin Slussenin tapaan: veden kiehuessa riisit joukkoon, levy pois päältä ja kansi päälle ja sit ne muhii kypsiks ihan itestään hiljalleen. Eikä huuhtelua.
Sergei tykkäs niistä ja Misu ja mää tietty.
Muuten, mikä kuva siinä pöydän takana seinässä on? Susiko?
Mä en ole ikinä saanut Slussenin tapaa toimimaan kaasuhellalla. Jotenkin se mulla aina viilenee liian nopeasti. Mutta sähköhellalla se menee mainiosti. Vaikka Slussenillahan on just kaasuhella??
Oikeastaan pitäisi huuhdella riisi sen takia että liika tärkkelys häviäisi, mutta mä en ikinä jaksa.
"Susiko?"
Ehkä.
Slussenilla siis; siellon ne kattilat just tarkotettuja kaasuhellalle, siis niisson paksut pohjat ja kun laittaa sellasen kattilan sähkölevylle, kestää ikuisuuksia ennenku saa veden kiehuun. Ilmeisesti just sen pohjan takia ne riisit kypsyy vaikkei kaasu olis päällä.
Emmää tiä! Apua!
Joo, ne on varmaan sellasia erikoisia jotenkin lämpöä säilöviä kattiloita. Mulla taas on vaan tavallisia emalikattiloita ...
Skicka en kommentar