.
:: : NYHETER : :: : SERIER : :: : PERSONGALLERI : :: : BOKEN : :: : PRESSMATERIAL : :: : KONTAKT : ::

2007/07/01

Brevbärarfilmer

Som sagt blev jag rätt besviken av filmen Postman Blues (eller så distraherade det mig bara för mycket att brevbärarkillens yakuzakompis till det yttre påminde om Mikael Sol i vissa vinklar).

Men en brevbärarfilm som jag har varma minnen av är den härligt sjuka Budbringeren, där brevbäraren Roy Amundsen i Oslo på grund av sin nyfikenhet blir indragen i helt oförutsägbara förvecklingar.

(Okej, det här var visst inte i "frågor&svar"-format, men om det inte har någon direkt koppling till serien kanske det inte behöver vara det ......)

:: :: ::

I övriga nyheter:

I morse skissade jag sidan 3. Jag ritar fram tills klockan 12, och jobbar resten av dagen. Risken finns att jag bara stirrar beundrande på vad jag åstadkommit på ritblocket under resten av dagen, men hittills har jag mest bara varit så hög på kicken av att rita serier, och därmed full av energi, att det inte har hänt.

Jag har dock skum träningsvärk i ryggen. Den enda kroppsliga övning som jag gjorde igår och som jag inte brukar göra annars var att jag gjorde fingerövningar i takt med Red Hot Chili Peppers (luftbasgitarr?). Men det borde väl inte ha involverat min rygg så mycket ...

3 kommentarer:

Ainur Elmgren sa...

Jag har inte fått någon träningsvärk av Tuska, däremot av att släpa mitt bagage från Helsingfors centrum till Hanaholmen igår morse. Teckning har aldrig gett mig värk, men ibland när jag har tvingat mig att skriva som besatt inför en orealistisk deadline har jag fått konstiga smärtor i ryggen. Psykiskt?

Tinet sa...

Moshade du inte tillräckligt mycket på Tuska??

Ainur Elmgren sa...

Jag kunde inte mosha (bar keps mot solsting) men jag viftade väldigt mycket med armarna \,,/