.
:: : NYHETER : :: : SERIER : :: : PERSONGALLERI : :: : BOKEN : :: : PRESSMATERIAL : :: : KONTAKT : ::

2009/08/10

Om jag faktiskt hade en budget för att göra en proffsig trailer ...

... så skulle den kanske se ut lite så här (men avsevärt mer badass)?

"A Kiss From Tokyo" Theatrical trailer from Stephane coedel on Vimeo.

Det här är en trailer till en film som inte existerar. Kevin Dart har ett kul/sjukt/postpostironiskt projekt på gång där han gör fejkade filmaffischer för filmer som inte finns, inte minst filmerna med hjältinnan "Yuki 7". Nu har han gjort en fejk-trailer också, tillsammans med animatören Stephane Coedel och kompositören Cyrille Marchesseau. Det finns en bok, "The World of Yuki 7", med Darts snygga affischer och skisser. Läs mer om projektet här.

Videokonstnären Ilan Katins kommentar till detta exempel på vad han anser vara konstvärldens vansinne: "Det här är varför vi måste göra en riktigt bra trailer till Eva, för du har faktiskt en riktig berättelse bakom!!"

Okej. :3

1 kommentar:

Ainur Elmgren sa...

Ibland tänker jag, "önskar jag kunde komma undan med att bara teckna snygga splashpages eller character designs"... Men det känns så sjukt otillfredställande att gotta sig åt reklammaterial för något som inte finns!
Som att bli presenterad en fantastiskt komponerad meny och sedan bara få en aperitif. Visst, man kan bli lite yr i bollen men det mättar inte magen!